Педрада “Національно-патріотичне виховання школярів засобами позакласної виховної роботи”

30 жовтня 2014 року в школі була проведена педагогічна рада з теми: “Національно-патріотичне виховання школярів засобами позакласної виховної роботи”.

IMG_0140

В рамках національно – патріотичного виховання в школі проводяться виховні години, бесіди, темами яких є: святкування знаменних дат, ознайомлення з історією рідного краю, звичаями і традиціями українського народу, видатними людьми України тощо. Традиційним стало проведення святкувань Дня Збройних Сил України, Дня Соборності, Дня Захисника Вітчизни, Дня української письменності, відзначення Дня села, змагань «Козацькі забави». В рамках святкування цих знаменних дат було проведено: – виховні години в усіх класах; – зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни і учасниками бойових дій.  Велику роботу проводить шкільна музейна кімната. Вона є діючим центром національно-патріотичного виховання учнів. Тут зібрано багато матеріалів, які використовуються під час проведення виховних заходів у класах, відзначення знаменних і пам’ятних дат.

Така тема педради актуальна і взята недаремно, тому що саме патріотизм, громадянськість повинні об’єднувати українців,щоб  зберегти те, що протягом століть було нашою метою, – незалежну державу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *