ЧАРІВНЕ СВЯТО НОВИЙ РІК

   Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.

    Чарівне дійство завітало до учнів Пісківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. П.Г. Тичини. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.

    Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали всі учні школи  під керівництвом педагога-організатора Самсон В.М.

     Відомі казкові персонажі – Чаклунка, Пірати, Баби Йожки, Червона шапочка, Гноми, Кощій, Дід Мороз , Снігуронька, та багато інших завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів.

     Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам.

     Для учнів 7-11 класів школи була організована Новорічна дискотека. Діти з задоволенням брали участь у конкурсах, грали, танцювали.

     Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *