«Увага! Діти на дорозі!»

За час літніх канікул діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно,  підзабули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності. Наприкінці серпня більшість дітей після сезону відпусток повертаються з батьками з відпочинку до міст з інтенсивним рухом транспорту на вулицях. За статистикою саме в кінці серпня – на початку вересня помітно зростає рівень аварійності за участю дітей, тому співробітники Державтоінспекції приділяють дітям особливу увагу, намагаються вберегти їх від трагічних помилок на автошляхах, роз’яснюючи неповнолітнім вимоги правил дорожнього руху та пояснюють, якими можуть бути наслідки від їх невиконання..

Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися  працівники нашої школи,учні, батьки  – всі ті кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.

За вересень місяць була проведена належна виховна робота, спрямована на прищеплення дітям навичок безпечної поведінки на дорозі, запобігання випадків травмування дітей в автопригодах та під час м місяця по класам пройшли виховні години та бесіди «Безпечний шлях до школи»«Увага на дорозі», «Дорожня розмітка,  “Перехрестя та їх види”. 

Відбувся конкурс малюнків «Наш друг – дорожній рух».

  Проведені заходи дають надію, що відтепер наші діти будуть втілювати на практиці ті правила, які обговорювалися в школі під час проведення  заходів з ПДР. Ми переконані, що лише цілеспрямована виховна робота з профілактики дорожньо-транспортного травматизму допоможе вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей на автошляхах села та за його межами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *