16 днів проти насилля

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Пісківському закладі проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

Практичним психологом проводилися просвітницько-інформаційні заходи: тренінгові заняття «Ми звільнимо світ від насильства»; «Насилля в сім’ї, терпіти чи ні»; виховні години «Профілактика булінгу в учнівському середовищі”, інтерактивне заняття в 1 класі “Кіко та Рука”. Уроки психології: “Не ведусь: ми – герої безпеки в Інтернеті”; “Особиста цінність та безпека”. Перегляд тематичних роликів “Почни говорити”, “Розкажи дорослому, якому довіряєш”.

Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей)  з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *